УЛУУ АКЫН ТЕМИРКУЛ – УЛУТТУК ТАБЫЛГА: КЫРГЫЗ ЭЛИНИН УЛУУ АКЫНЫ ТЕМИРКУЛ ҮМӨТАЛИЕВГЕ 115 ЖЫЛ (ИЗВЕСТИЯ НАЦИОНАЛЬНОЙ АКАДЕМИИ НАУК КЫРГЫЗСКОЙ РЕСПУБЛИКИ, 2024)
КЫРГЫЗ ЭЛИНИН УЛУУ АКЫНЫ ТЕМИРКУЛ ҮМӨТАЛИЕВГЕ 115 ЖЫЛ
Keywords: Үмөталиев; Уметалиев; Биография; НАН КР