Май кыпкандарын эсеп алуунун методдору (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2026)
Бул макалада автотранспорттун экологиялык коопсуздугун жогорулатуу максатында методикалык сунуштарды иштеп чыгуу жана алардын натыйжаларын өндүрүштө колдонуу каралган.