ЖАЛАЛ-АБАД ШААРЫНЫН ЭКОЛОГИЯЛЫК АБАЛЫ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2026)
Макалада айлана чөйрөнүн айрым экологиялык көйгөйлүү маселелери жана аларды чечү үнүн жолдору, ошондой эле жаратылыш ресурстарын сарамжалдуу пайдалануу чагылдырылган.