ДАРЫ ӨСҮМДҮКТӨР РЕСУРСТАРЫНЫН САПАТЫНА ТИЙГИЗҮҮЧҮ АЙРЫМ АНТРОПОГЕНДИК ФАКТОРЛОР, АЛАРДЫН ТААСИРЛЕРИ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2026)
Макалада дары өсүмдүктөр ресурстарынын сапатына тийгизүүчү айрым антропогендик факторлор, алардын таасирлери, дары чөптөрдү жыйноодо айрым сунуштар жана талаптар чагылдырылган.