КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН ЕВРАЗИЯ ЭКОНОМИКАЛЫК СОЮЗУНДАГЫ ОН ЖЫЛДЫК КАТЫШУУСУНУН ЭКОНОМИКАЛЫК НАТЫЙЖАЛАРЫ: ЖЕТИШКЕНДИКТЕР, ЧАКЫРЫКТАР, ПЕРСПЕКТИВАЛАР (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2026)
Кыргызстандын ЕАЭБге мүчө болгонуна 10 жылдын ичинде болгон экономикалык өзгөрүүлөр талданып, экспорт, инвестиция, миграция жана өндүрүштүк көйгөйлөр каралды. Интеграциянын оң таасирлери жана болгон тоскоолдуктар көрсөтүлүп, мындан аркы өнүктүрүү жолдору сунушталат.