ТААЛИМ-ТАРБИЯ – УЛУТТУК БААЛУУЛУКТУН БАШАТЫ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
“Уңгужол” доктринасынын концепциясы, маани-маңызы, аспектилери тууралуу сөз козголот. Кыргыз элинин баалуулуктары, учурдагы абалы, келечеги жөнүндө пикирлер айтылат. Күчүү, бекем мамлекетти курууда үй-бүлөнүн ролу, жаштарга туура багыт берүү, илим-билимдин маанилүүлүгү анализделет.