КАЗАКСТАНДАГЫ ЭТНОИНСТРУМЕНТТЕРДИ ИЗИЛДӨӨНҮН КАЛЫПТАНУУ ЖАНА ӨНҮГҮҮ НЕГИЗГИ ЭТАПТАРЫ (КРда ЭЛ МУЗЫКАСЫН ИЗИЛДӨӨ МАСЕЛЕСИНЕ) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Бул макалада Казакстанда этноинструменттерди изилдөө илиминин калыптанышынын жана өнүгүшүнүн негизги этаптары каралат.