Урматтуу «Рух Санат» Дүйнөлүк салттуу маданият жана музыка фестивалынын алкагында «Салттуу маданият жана искусство: сактоо жана өнүктүрүү ма- селелери» Эл аралык конгрессинин катышуучулары! (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Түрк дүйнөсүнүн жана бүткүл дүйнө өлкөлөрүнүн көрүнүктүү илимпоздору, аткаруучулары, чеберлери, изилдөөчүлөрү, маданият, искусство ишмерлеринин башын бириктирген бул масштабдуу маданий иш-чарага катышуу мен үчүн чоң сыймык.