АЗЕРБАЙЖАНДЫН ЖАНА АЛТАЙДЫН САЛТТЫК МУЗЫКАЛАРЫНДАГЫ ТАРЫХЫЙ ЖАНА МУЗЫКАЛЫК ПАРАЛЛЕЛДЕР (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Бул макалада автор Азербайжан менен Алтайдын салттуу музыкасындагы тарыхый жана музыкалык параллелдерди карайт. Макала түрк элдеринин музыкалык маданиятын изилдеген изилдөөчүлөр үчүн актуалдуу.