ДАЛИЛДЕР ЖАРАНДЫК СОТ ӨНДҮРҮШҮНДӨГҮ СОТ АДИЛЕТТИГИНИН НЕГИЗГИ ИНСТИТУТУ КАТАРЫ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Бул макалада жарандык сот өндүрүшүндө далилдердин өзгөчөлүктөрүн жөнгө салуучу жарандык процесстик мыйзамдардын ченемдери талданат. Соттук практиканын комплекси менен бекемделген далилдөө каражаттарына өзгөчө көңүл бурулат.