РАДИОЖУРНАЛИСТИКАНЫН СПЕЦИФИКАЛЫК ӨЗГӨЧӨЛҮКТӨРҮ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Макалада радионун ММКдагы орду жана ролу туурасында сөз болот. Ошондой эле радиожурналистиканын ММКдагы өзгөчөлүктөрүнө көңүл бурулуп, аталган тармакка тиешелүү теориялык билимди, практикалык көндүмдөрдү, берилген маалыматтарды бышыктоо, толуктоо максатын көздөйт. Радиожурналистиканын көркөм каражаттарына кенен токтолуп, тыкыр анализ жүргүзүлөт. Радиожурналисттин кесиптик ишмердүүлүгүнө байланыштуу түрдүү аспектилер каралат. Коомдук аң-сезимди калыптандыруудагы радионун аткарган кызматы, жалпы эле бүгүнкү күндөгү радионун коомдогу орду туурасында сөз болот. Мына ушул жана башка бир катар маселелер туурасында сөз болот.