ТООЛУУ АЛТАЙДЫН АЛТАЙ ЭЛИ ЖАНА ЧАТКАЛДАГЫ КЫРГЫЗДАР – ТООЛУУ АЙМАКТАРДЫН МАЛЧЫЛАРЫ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Алтай Республикасында жана Кыргызстанда өткөн эки эл аралык экспедициянын жыйынтыгы. 2020-жылдардын башындагы Тоолуу Алтай жана Чаткал малчыларынын учурдагы этнографиясы. Алтайлыктардын жана кыргыздардын материалдык маданиятындагы жалпычылыктар жана өзгөчөлүктөр.