ЛЕЙЛЕК ГОВОРУНУН ФОНОСТАТИСТИКАСЫ ЖӨНҮНДӨ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Макалада Лейлек говорунун фоностатистикасын изилдөө үчүн Баткен облусунун Сүлүктү, Лейлек жергесинде жашаган ыр, төкмөчүлүк өнөр ээлеринин «Эл ичи - өнөр кенчи» аттуу чыгармалар жыйнагы тандалып алынып, мында Лейлек говорунда колдонулган тыбыштардын жалпы фоностатистикасына илик жүргүзүлөт.