КЫРГЫЗ ТИЛИНДЕГИ МОРФОЛОГИЯЛЫК ОМОНИМДЕРДИН ӨЗГӨЧӨЛҮКТӨРҮ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Бул макалада кыргыз тилиндеги омонимдердин өзгөчөлүктөрү жана алардын уюшулушу тууралуу сөз болот. Омонимдер сөз түркүмүнө карата ажыратылып берилет жана мүчөлөрдүн жардамы аркылуу жасалгандыгы бир катар мисалдар менен далилденет.