«ЭНЕ ТИЛДИН ЭНЕСИ» АКАДЕМИК БҮБҮЙНА ОРУЗБАЕВАНЫН ИЛИМИЙ ӨМҮР ЖОЛУ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Макала улуттук тилдин илимий жактан терең изилденишине чоӊ салым кошкон, залкар тилчилердин катарынан орун алган ардактуу академик, өмүрүн эне тилге арнаган чыгаан окумуштуу Бүбүйна Ɵмүрзаковна Орузбаеванын өмүрү жана илимий ишмердүүлүгүнө арналган