КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНДА ТИЛДИК САЯСАТТЫН КАЛЫПТАНЫШЫ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Макала Кыргыз Республикасында тил саясатынын калыптанышына, аны шарттаган тышкы жана ички жагдайларга арналган. Тил саясатын өнүктүрүү боюнча көрүлгөн айрым чаралар каралган