СҮЙЛӨМ ЖАНА АНЫН СЕМАНТИКАЛЫК СТРУКТУРАСЫ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Бул макалада сүйлөмдү семантикалык өңүттө анализдөөнүн максаты сүйлөмдүн смыслы кандай уюшулган, семантикалык компоненттер кандай карым-катышта байланышканы каралган.