Кыргыз Республикасынын аскердик коопсуздук системасын аскердик-илимий жактан камсыз кылууну өнүктүрүүнүн негизги багыттары (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2025)
Бул макалада Кыргыз Республикасынын аскердик коопсуздук системасын аскердик-илимий жактан камсыз кылууну өнүктүрүүнүн негизги багыттары каралды.