Кыргызстан менен Кытай арасындагы ишбирлик (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2024)
Бул макалада Кыргызстан менен Кытайдын ортосундагы кызматташтык чагылдырылып, анын учурдагы абалына жана өнүгүү келечегине баа берилет. Эки өлкөнүн экономикалык жана маданий өз ара байланышынын негизги аспектилери талдоого алынат.