Кыргыз Республикасы менен Кытай эки тараптуу Эл аралык байланыштарын түзүүнү жана ишке ашырууну укуктук жана жөнгөтүү: өнүгүү перспективалары (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2024)
ШКУнун алкагында эл аралык илимий-техникалык кызматташтыктын мазмуну, айрым көйгөйлөрү жана келечеги Кытай Эл Республикасынын жана Кыргызстан Республикасынын мисалында каралат. Салыштырмалуу методдун негизинде бул өлкөлөрдө илимий-техникалык ишти укуктук жөнгө салуунун түрдүү булактарына өзгөчө көңүл бурулат.