Агын сууну аэрациялоо боюнча (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2024)
Макалада агылткычтардын ортосундагы аралыктын жана суунун уделдик чыгымынын агылткычтардын аэрациялоо жөндөмдүүлүгүнө тийгизген таасири баяндалды.