СЕРИЯЛАРДЫ АЛУУ ҮЧҮН АППАРАТ ГОЛОГРАФИЯЛЫК ИНТЕРФЕРОГРАММАЛАР МАТДИФУЗОРЛОРДУ КОЛДОНУУ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2024)
Ченелген физикалык чоңдуктардын диапазонун кеңейтүү үчүн матовая чачыраткычтарды колдонуу менен эталондук нурларды модуляциялоо жолу менен голографиялык интерферограммалардын сериясын жазуу сунушталат. Натыйжада өлчөө диапазону 3-4 эсеге өстү