Экономиканын реалдуу секторунун айрым тармактарынын абалы, көйгөйлөрү жана аларды чечүү жолдору (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2024)
Экономиканын реалдуу секторунун айрым багыттары каралды. Атап айтканда, реалдуу сектордун өнөр жай, айыл чарба, энергетика, туризм сыяктуу артыкчылыктуу тармактары талданды, көйгөйлөр жана аларды чечүү жолдору белгиленди.