УЛУУ АКЫН ТЕМИРКУЛ – УЛУТТУК ТАБЫЛГА: КЫРГЫЗ ЭЛИНИН УЛУУ АКЫНЫ ТЕМИРКУЛ ҮМӨТАЛИЕВГЕ 115 ЖЫЛ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2024)
КЫРГЫЗ ЭЛИНИН УЛУУ АКЫНЫ ТЕМИРКУЛ ҮМӨТАЛИЕВГЕ 115 ЖЫЛ