Өлкөнүн куралдуу күчтөрүнүн радиоэлектрондук күрөш системасын түзүүдөгү негизги принциптери жана аны даярдоо жана колдонуу (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2024)
Макалада куралдуу күчтөрдүн радиоэлектрондук күрөш системасын заманбап учурда башкаруу боюнча негизги принциптери, максаттары жана иш аракеттери, ошондой эле, ал системанын курамы, пайдалануучу күчтөрү, каражаттарыжана аларга тиешелүү негизги талаптары чагылдырылган.