Борбордук Азиянын бренди болгон пайдалуу жана жагымдуу саамал кымызды жайылтуу (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2024)
Макалада Кыргызстандын өзгөчө болгон ден соолукка пайдалуу суусундуктарынын бири кымыз, же болбосо кымыз ичип дарылануу жолдорун туристтерге жайылтуу жолдору каралган. Себеби, ар бир өлкөнүн өзүнүн улуттук суусундуктарынын өзгөчөлүктөрү бар.