НИТРАТ ЭРИТҮҮЛӨРҮНҮН ПОЛИМЕРЛЕР МАТЕРИАЛДАРЫНА КҮМҮШ ЖАПКАНЫ КОЛДОНУУ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Cu-Zn-Al куймасынын каталитикалык активдүүлүгү жана селективдүүлүгүнкоричтүү альдегидди суюк чөйрөдө суутектөө (гидрлөө) менен изилдөө жүргүзүлдү.