АЯЛДАРГА ЖАНА БАЛДАРГА КАРАТА ҮЙ-БҮЛӨЛҮК ЗОМБУЛУКТУН АЛДЫН АЛУУДА ИЧКИ ИШТЕР ОРГАНДАРЫНЫН РОЛУ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Кыргыз Республикасында азыркы учурда үй-бүлөлүк зомбулук жаатындажүрүп жаткан соттук-укуктук реформа жөнүндө кыскача анализ берилген. Андан сырткары,ички иштер органдарынын үй-бүлөлүк зобулук менен эффективдүү күрөшүүдө жана алдыналууда тоскоол болуп жаткан факторлор жөнүндө чагылдырылган.