ААЛАМДАШУУ ШАРТЫНДА ЖАШ МУУНДАРДЫН ЭСТЕТИКАЛЫК БААЛУУЛУКТАРЫНЫН КАЛЫПТАНЫШЫ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Бул макалада эстетиканын калыптанышындагы негизги этаптар жана Кыргызстандын жаш муунунун баалуулуктары менен тааныштыруу мисалынын негизинде бирдиктүү мектеп формасынын жалпы билим берүүчү мекемелери аймактын этникалык жана маданий өзгөчөлүктөрү каралат. Ошону менен бирге макалада бир катар тыянактар чыгарылды.