СОЦИАЛДЫК ТОБОКЕЛДИК – СОЦИАЛДЫК ТАНДОО КАТАРЫ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Макалада социалдык тобокелдик, социалдык-философиялык илимдинкатегориясы катары каралып, теориялык-методологиялык аспектиде талданып, социалдыктобокелдиктин коомдогу оорду, адамга, социалдык институттарга, социалдык топторго,тийгизген кесепети, ошол эле учурда анын маанилүүлүгү каралат.