FAR EASTERN LINDE (TILIA L.) IN THE COLLECTION GAREEV BOTANICAL GARDEN OF NAS KR (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Макалада Э. Гареев атындагы КР УИАнын Ботаника багындагы Ыраакы Чыгыштагы жоко дарак (Tilia L.) жөнүндө кыскача маалымат.