ЧАТЫР-КӨЛ КӨЛҮНҮН ТҮНДҮК ЖЭЭГИНИН ӨСҮМДҮКТҮҮЛҮГҮ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Макалада Чатыр-Көл кө-лүнүн түндүк жээктеринде өскөн өсүмдүктөр жөнүндө кыскача маалымат берилет. Ал жерден табылган өсүмдүктөрдүн тизмеси жана Pulsatilla campanella Fisch. ex Regel et Tiling. декоративдик өсүмдүгүнө мүнөздөмө берилген.