КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН КУРАЛДУУ КҮЧТӨРҮНҮН РАДИОЭЛЕКТРОНДУК КҮРӨШ СИСТЕМАСЫН ТҮЗҮҮ ЖАНА ИШТЕТҮҮСҮНҮН АКТУАЛДУУЛУГУ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2023)
Макалада куралдуу күчтөрдун радиоэлектрондук күрөш системасынын тарыхый тарабы жана негизи, ошондой эле ал системаны түзүү жана иштетүүсүнө таасир этүүчү шарттар жана факторлор баяндалган.