ТУУЛГАН КУНУНУН 100 ЖЫЛДЫГЫНА КАРАТА АЛЫШБАЕВ ДЖУМАГУЛ АЛЫШБАЕВИЧ КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН АКАДЕМИГИ, ЭКОНОМИКА ИЛИМДЕРИНИН ДОКТОРУ, ПРОФЕССОР (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
0