Т.СЫДЫКБЕКОВДУН ПУБЛИЦИСТИКАСЫНЫН КӨП ТҮРДҮҮЛҮГҮ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Макалада Т.Сыдыкбековдун публицистикаларынын тематикалык көптүрдүүлүгү анализге алынат.