АМАН ТОКТОГУЛОВДУН АДАБИЙ ЧЫГАРМАЧЫЛЫГЫНЫН КАЛЫПТАНЫШЫ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Бул макалада акын, котормочу жана сынчы А.Токтогуловдун чыгармачылыгынын калыптанышы анализге алынат.