Депутаттын куттуктоо сөзү Кыргыз Республикасынын Жогорку Кеңеши Турусбеков Бактыбек Сагындыкович III Эл аралык «Биологиялык жана азык-түлүк коопсуздугу, экология жана заманбап санариптик технологиялар» (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Аннотация жок.