КЫРГЫЗСТАНДЫН ГЕНЕТИКАЛЫК РЕСУРСТАРЫНА КОРКУНУЧ ЖАРАТКАН ЖАНА МУТАГЕНДЕРДИН ТААСИРЛЕНҮҮ ФАКТОРЫ КАТАРЫ РАДИОНУКЛИДДЕРДИН ТАРАЛЫШЫ ЫСЫК-КӨЛ КӨЛҮНҮН ФИТОПЛАНКТООНУН ИЗИЛДӨӨНҮН БИОФИЗИКАЛЫК МЕТОДДОРУ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Макалада радиациянын жана урандын калдыктар сакталган жайда таралышы жана анын айыл чарба малдарга жана адамдарга тийгизген таасири талкууланат.