КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН ЫСЫК-КӨЛ ОБЛУСУНДА САНАРИПТИК АКЫЛДУУ АЙМАКТЫ ТҮЗҮҮНҮН СТРАТЕГИЯСЫ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Илимий эмгек Ысык-Көл облусунун аймагындагы «санариптик акылдуу аймак» түзүүнүн жолдоруна арналып, Кыргыз Республикасынын Президентинин«2019-жылды Региондорду өнүктүрүү жана өлкөнү санариптештирүү жылы деп жарыялоожөнүндө» 2019-жылдын 11-январындагы ПЖ № 1 алкагында аткарылды.