«ХАНХЯП» ПОРОДАСЫНДАГЫ ТООКТОРДУ ЖЕКЕ ЖАНА ФЕРМЕРДИК ЧАРБАДА ПАЙДАЛАНУУ ҮЧҮН АНЫН ПАЙДАЛУУ ЖАКТАРЫН ЖАНА КӨНYY ШАРТТАРЫН ИЛИКТӨӨ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Бул макалада Түштүк Кореянын «Ханхяп» породасындагы тооктордуизилдѳѳнүн жыйынтыгы жана алардын канынын сары суусунун биохимиялык кѳрсѳткүчтѳрү кѳрсѳтүлдү жана ошондой эле Кыргызстандын шартында адаптациянын жүрүшүаныкталды.