КЫРГЫЗСТАНДАГЫ УЯҢ ЖҮНДҮҮ КОЙ ЧАРБАЧЫЛЫГЫ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Макалада уяң жүндүү кой чарбачылыгындагы абал изилденип, уяң жүнөндүрүүчүлөргө жаӊы система менен маркетингдин негизинде кошумча пайда табуунунжолдору көрсөтүлгөн. Субъектилердин жаӊы түзүлүшү жана иштөөсү уяӊ жүндүү кой чарбасынын рентабилдүүлүгүн жогорулатышы тууралуу жазылат.