БИОЛОГИЯЛЫК КООПСУЗДУКТУН АЗЫРКЫ ПРОБЛЕМАЛАРЫ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Бул илимий эмгек азыркы замандагы дүйнөлүк биологиялык коопсуздуктун жана мезгилдин биологиялык коркунучтарына каршы иш чаралардын иштелипжаткандыгы, ошондой эле адамзатты коргоо, айыл чарбасынан жигердүүлүгүн камсызкылуу проблемаларына багытталган.