«ЖАШЫЛ» ТРАНСПОРТ ШААРДЫ ТУРУКТУУ ӨНҮГҮҮГӨ ЖЕТҮҮНҮН БИР ЖОЛУ КАТАРЫ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Макалада заманбап шаардын туруктуу өнүгүшүнө «жашыл» транспорттун тийгизген таасири корсотулгон жана шаарлардагы транспорттук системаларга коюлган талаптар жана өнүгүү саясаты сунушталган.