LAN - КАБЕЛИНИН КЫРГЫЗСТАНДАГЫ ӨНДҮРҮШТҮК ИШКАНАГА ЧЫГУУ ҮЧҮН ИНВЕСТИЦИЯЛЫК ПРОГРАММАЛАРГА ЭКОНОМИКАЛЫК БАА БЕРҮҮ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Жаңы базарларга чыгуу маселеси каралган кабелдик өндүрүш ишканалары, инженердик жана долбоорлоо уюмдары, демөөрчүлөр үчүн актуалдуу деп эсептелинет.