BLOOMBERG, BIG DATE АЙЛАНА-ЧӨЙРӨДӨ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Илимий макалада айлана-чөйрөнү коргоо багытындагы негизги информациялык булактар келтирилген. Экология жана билим берүү тармактарында базалык-информация булактары активдешип баратканы белгиленип, илимде дуалдык программаларды өнүктүрүү зарылдыгы белгиленет.