АЛТЫ ЗВЕНОЛУУ КОРОМЫСЛОСУ ЭҢ УЗУН БОЛГОН УРГУЛООЧУ МЕХАНИЗМДИ СИНТЕЗДӨӨ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Бул илимий макалада кривошиптуу-коромыслолук жана эки кривошиптикзвенолору өзгөчө абалга ээ болуучу механизмдердин негизинде алты звенолуу коромысло-су эң узун болгон, кинематикалык жана динамикалык параметрлери жакшыртылган ургу-лоочу механизмди синтездоо каралган.