ЖЕРГИЛИКТҮҮ ӨЗҮН- ӨЗҮ БАШКАРУУ СИСТЕМАСЫНДАГЫ ЮРИДИКАЛЫК ЖООПКЕРЧИЛИКТЕРДИН ӨЗГӨЧӨЛҮГҮ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Бул макалада жергиликтүү өз алдынча башкаруу органдарынын түзүлүшүнө жана ишмердүүлүгүнө, жергиликтүү өз алдынча башкаруу системасындагы юридикалык жоопкерчиликти изилдөөгө байланышкан маселелер каралат.