«МАНАС» ЭПОСУНДАГЫ ЭКОГУМАНИСТТИК МАМИЛЕЛЕРДИН ЧАГЫЛЫШЫ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Бул макалада элдик оозеки чыгармадагы философиялык жана экологиялык баалуулуктар жөнүндө; учурдун экологиялык императивдерине үндөш келген ойлорду, келечек муунга жайылтуу; экогуманизмди калыптандыруу тууралуу айтылат.