«МИР» МТРКсында «КАБАРЛАР» ИНФОРМАЦИЯЛЫК ПРОГРАММАСЫНЫН ТҮЗҮЛҮШҮ ЖАНА КАЛЫПТАНЫШЫ (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Макалада «Мир» МТРКсында «Жаңылыктар» маалымат программасынын түзүлүшү жана калыптанышы тууралуу сөз болот. «Бирге», «Жаңылыктар» сыяктуу жумалык маалыматтык-аналитикалык программалар талданат.