РЕЗЕРФОРДДУН КАЙРА ЧАЧЫРОО ЫКМАСЫ МЕНЕН КОШУЛМАНЫН ЖАЙГАШУУСУН ЖАНА КУРАМЫН АНЫКТОО (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2021)
Резерфорддун ядро-физикалык кайра чачыроо ыкмасы менен кристаллдардын ички түзүлүшүн жана тибин, терең жайгашкан атомдордун концентрацияларынынкурамы изилденди.